Vakantie poster op maat

Eén van mijn nieuwe ontwerpen is een vakantieposter op maat. Ben je recent op vakantie geweest en wil je een mooie poster met jouw beste foto’s? Dat kan!

Met behulp van een landkaart, jouw foto’s en de locatie van die foto’s kan ik een prachtige poster in elkaar zetten. Er gaat heel veel tijd in zitten om alles mooi op formaat en op mooie kwaliteit te krijgen, hou hier rekening mee. Ik maak het design op een resolutie van 300 dpi. Dat is het meest toegankelijke formaat voor afdrukken op bijvoorbeeld canvas, zeil, aluminium en nog veel meer. Het is wel van belang dat er een landkaart op de juiste grootte te vinden is op het internet die vrij te gebruiken valt. Anders is de optie op een heel grote poster snel bekeken en kan dat niet doorgaan.

Ik heb ook hiervoor verschillende pakketten en eisen.

Pakket 1

Landkaart met 15 foto’s €85,00
*Eventueel route van de reis +€15,00

Pakket 2

Landkaart met 25 foto’s €95,00
*Eventueel route van de reis +€15,00

Pakket 3

Landkaart met 35 foto’s €110,00
*Eventueel route van de reis +€15,00

Elke extra foto bovenop de pakket prijs is €2,00 (met een max. van 5 foto’s, anders is het de prijs van het opvolgende pakket)

*De route van de reis op de poster word in overleg gedaan, jij geeft aan in welke volgorde je in welke steden/plaatsen bent geweest en ik zoek de meest logische route van A naar B. Mocht dit niet juist zijn kan je dat in overleg aangeven. Uiteraard nemen we tussendoor regelmatig contact op over de voortgang van de poster.

Portfolio

Deze poster heb ik gemaakt in opdracht van mijn vriend, hij wilde dolgraag een mooi aandenken aan zijn reis door Nieuw-Zeeland. Hier is mijn idee voor deze poster ontstaan. In totaal heb ik vier volle werkdagen (=32 uur) er aan gewerkt. De poster heeft een printbaar formaat van een A0 bestand (120*85 cm) en heeft 33 foto’s van de locatie’s waar hij is geweest.

Elke foto in de boven en onderrand heeft een nummer in een groen bolletje. Dit nummer is in een groen bolletje op de kaart terug te vinden. Hierdoor weten we precies welke foto, waar is genomen. De foto’s in de bovenste rij zijn op het Noordereiland genomen en de foto’s op de onderste rij op het Zuidereiland.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: